Nicholas Bauwens | GSS - Vraag uw demo aan

Nicholas Bauwens

Home » Testimonials » Nicholas Bauwens
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."

Hoe ben je in contact gekomen met GSS?
Via een collega die uiteindelijk het systeem niet kon gebruiken en bij ons op de werf in Wetteren was deze wel van toepassing. We hadden daar 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%.

Zou je GSS aanbevelen en waarom?
Ik ben absoluut voorstander van het systeem. Het is een vrij eenvoudige manier om je werf op een degelijke manier te beveiligen adhv randbekisting. Wat ik ook een voordeel vind, is dat het ook mooi oogt, de planken in de palen staan allemaal mooi op dezelfde hoogte. Dit alleen al zorgt voor een gevoel van veiligheid wanneer je op de werf rondloopt. Zelf de veiligheidscoördinatie schreef ons GSS voor.

"Er is een uiterst snelle montage van de veiligheid, ook moeten we geen hout meer gebruiken om onze beton tegen te storten."
Laurent Corne
Werfleider
Alheembouw uit Roeselare (Oostnieuwkerke)
"Deze werkwijze is gemakkelijk voor te bereiden op kantoor, makkelijk uit te leggen op de werf en vlot te plaatsen en demonteren. Dit systeem verhoogd ons rendement aanzienlijk. "
Bart Kinable
Projectleider
To-Build Baillien
"We hebben intern een onderzoek gedaan naar het kostenplaatje en hieruit is gebleken dat het GSS-bekistingssysteem goedkoper is dan het plaatsen van traditionele randbekisting"
Kaï Ramaekers
Werfleider
"Het garanderen van veiligheid in combinatie met een snelle uitvoeringswijze zijn 2 factoren die de dag van vandaag niet meer weg te denken zijn in een modern, vooruitstrevend bouwbedrijf."
Jelle Mahieu
Productieplanner
Cobatim uit Komen
"We hadden 2 identieke appartementsblokken, de ene met GSS uitgevoerd, de andere traditioneel. Het resultaat met GSS was fenomenaal, een tijdswinst van wel meer dan 20%."
Nicholas Bauwens
Werfleider
Van Tornhaut uit Aalter – Opdrachtgever: ION
"Het GSS-systeem is een heel snel montagesysteem van randbekisting met een geïntegreerd leuningssysteem."
Victor Vanstraelen & Seppe Neyens
Werfleiders
"Na het ontvangen van het product bleek dat we meer nodig hadden dan gedacht. na een telefoontje naar Berno om nog enkele zaken bij te bestellen was zeker geen probleem, en de dag erna stond Berno persoonlijk zelf op de werf met de bij gevraagde spullen. zeer snelle service dus!"
Yannick & Mathieu Dewalque
Dewalque Woning Wellen
"Geen dubbel werk, snel opzetbaar en in vergelijking met traditionele bekisting gemakkelijker demonteerbaar."
Dieter Montmorency
Werfleider
Bouwonderneming Lecluse uit Moorslede
"Na de demo zijn we meteen overtuigd geraakt van het product."
Niels Nuyts
"Het is een zeer efficiënt en makkelijk systeem dat makkelijk monteerbaar en demonteerbaar is."
Iben Demeulenaere
Werfleider
Artes Depret uit Zeebrugge
"We zullen zeker alle voordelen van het werken met GSS doorgeven aan het management."
Adrien Viviani
Supervisor werken
Lixon