Over ons | GSS - Vraag uw demo aan

Over ons

Home » Over ons

Gilbert Steel Solutions biedt oplossingen die het storten van vloeren op bouwwerven sneller, makkelijker en veiliger maken. Het bedrijf - opgericht in 2009 door Gilbert Cuypers en zijn echtgenote - ontwikkelde onder meer GSS-Profiel en GSS-Safe.

GSS-Profiel is een verloren randbekisting voor het storten van betonnen vloeren tot 40 cm. Met behulp van een kliksysteem zorgt dit voor een makkelijke verwerking en een solide en flexibele bekisting. 

GSS-Safe is een veiligheidsleuning die aan de randbekisting kan worden gekoppeld. Het is een doordachte oplossing waarbij doorboring van de muur niet langer nodig is, zodat de steen intact blijft en er geen gaten gevuld moeten worden na het verwijderen van de valbeveiliging. Het monteren en demonteren gebeurt in en mum van tijd, tot 10 keer sneller dan bij traditionele oplossingen. Met uitzondering van de verloren randbekisting is het materiaal herbruikbaar voor een volgende werf.

Van werf naar werf

De demowagens van GSS rijden van werf naar werf om het systeem te demonstreren, zodat men er snel op een correcte manier mee aan de slag kan. GSS blijft ook achteraf de nodige ondersteuning bieden.

Aanvullend op GSS-Profiel en GSS-Safe werden gerelateerde producten ontwikkeld, zoals een randbekisting voor betonnen balken (GSS-Prefab) en een paalhouder voor premuren (GSS-Box). Deze inbouwsystemen kunnen zowel in de prefab-fabriek als op de werf worden ingegoten.

Oplossingen op maat

GSS beperkt zich niet tot de standaardoplossingen. Ook wanneer een oplossing op maat nodig is bedenken de ontwikkelaars graag een oplossing. Dankzij de jarenlange ervaring in de bouw en de uitgebreide materiaal- en productkennis kon GSS voor heel wat uitdagingen een gepaste oplossing uitwerken, van concept tot productie.

Construct Materials Group

Het bedrijf maakte een exponentiële groei en trad toe tot Construct Materials Group, een overkoepelende groep die in meerdere marktsegmenten van de bouw actief is. In de toekomst breidt het bedrijf uit naar de rest van Europa, zowel op commercieel vlak als wat betreft R&D.

Ontmoet ons team

Ontdek het zelf

Bekijk deze video en ontdek de mogelijkheden en voordelen van GSS-Profiel en GSS-Safe.

Onze demonstrateurs komen graag langs op jouw werf om onze producten en werkwijze te tonen. Ontdek gratis en vrijblijvend waarom GSS ook voor jouw werven de perfecte oplossing is op vlak van randbekisting en valbeveiliging. Vraag je demo aan en wij nemen spoedig contact op!

Vraag hier uw demo aan